Werkwijze

Na uw aanmelding plannen we een gratis intake gesprek. In dit gesprek kunt u aangeven wat uw hulpvraag is. Als we samen besluiten om verder te gaan met een coachingstraject, maken we een afspraak omtrent dag en tijd waarop de coaching zal gaan plaatsvinden.

Tijdens de eerste sessie speel ik met u het coachee-spel. Dit mooie spel biedt op een speelse en ongedwongen manier openingen voor gesprek en bewustwording. Het kan zijn dat de hulpvraag hierdoor wordt aangepast of uitgebreid. Soms kan het na één sessie al duidelijk zijn hoe u op een meer ontspannen manier en met meer bewustzijn en rust in uw opvoeding kunt staan.

Samen praten we met elkaar hoe we dit kunnen verwezenlijken. We spiegelen, reflecteren en proberen zo tot de kern te komen van wat er schuil gaat achter het gedrag van uw kind en uw reactie en wat u zo raakt.

Tijdens dit proces maak ik gebruik van oefeningen uit het Rots en Water  programma, de RET methode (Rationeel Emotieve Therapie), oplossingsgerichte therapie en wandelingen in de natuur in de nabije omgeving van de boerderij.

Heeft u nog vragen?

Bel of mail me dan gerust via het contactformulier op deze site!

 

Als we iets in het kind willen veranderen, moeten we eerst onderzoeken en kijken of het niet iets is wat beter in onszelf kan worden veranderd

(Carl Gustav Jung)

 

 

 

Copyright © 2016 Boerderij Groot Nijhof