Werkwijze

Er is veel moed nodig hulp te vragen bij het bewandelen van jouw weg naar volwassenheid! Iedere dappere stap is er één op die weg.

Als je je aanmeldt plannen we een gratis intake gesprek. In dit gesprek kun je aangeven wat jouw hulpvraag is. Als we samen besluiten om verder te gaan met een coachingstraject, maken we een afspraak omtrent dag en tijd waarop de coaching zal gaan plaatsvinden.

Tijdens de eerste sessie speel ik met jou het coachee-spel. Dit mooie spel biedt op een speelse en ongedwongen manier openingen voor gesprek en bewustwording. Het kan zijn dat de hulpvraag hierdoor wordt aangepast of uitgebreid. 

Samen praten we over wat jou bezighoudt en waar je mee worstelt. We spiegelen, reflecteren en proberen zo tot de kern te komen van wat er schuil gaat achter jouw gedrag, je emoties, je gevoelens en gedachten.

Tijdens dit proces maak ik gebruik van oefeningen uit het Rots en Water  programma, de RET methode (Rationeel Emotieve Therapie), oplossingsgerichte therapie, creatieve werkvormen en contact met de dieren op de boerderij en wandelingen in de natuur in de nabije omgeving van de boerderij.

Het doel is dat je met zelfvertrouwen, zelfbewustzijn en positieve kracht jouw weg naar volwassenheid verder kunt bewandelen.

Heb je nog vragen? Bel of mail me dan gerust via het contactformulier op deze site!

 

Geen doel is te ver, als je plezier hebt in wat je doet.

 

 

 

Copyright © 2016 Boerderij Groot Nijhof